Εγγραφείτε στο Newsletter

Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας

Στα πλαίσια της εμπορικής εξωστρέφειας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας. Αναγνωρίζοντας και επισημαίνοντας πως το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα αθλήματα στη χώρα μας αλλά και ταυτόχρονα πόλο έλξης ψυχαγωγίας και θεάματος, σχεδιάσαμε για τους εταιρικούς μας πελάτες ένα πρόγραμμα πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ως:

  • Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους εργαζόμενους της κάθε επιχείρησης
  • Πρόγραμμα φιλοξενίας και επιβράβευσης για τους πελάτες της επιχείρησης
  • Προωθητική ενέργεια / δημόσιες σχέσεις μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων.  

Το πρόγραμμα εταιρικής φιλοξενίας στηρίζεται στην μοναδικότητα κάθε επιχείρησης και συντάσσεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες της με τη συνεργασία των συμβούλων πωλήσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι παροχές του προγράμματος εξασφαλίζουν  για τους εταιρικούς μας πελάτες ειδικές τιμές με την αγορά πακέτου εισιτηρίων, αλλά και  τη δυνατότητα προβολής ή/και διαμόρφωσης ιδιωτικού χώρου υποδοχής εντός των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Στόχος του προγράμματος  αποτελεί η δημιουργία μίας σταθερής σχέσης με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιερώνοντας έτσι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως ένα από τα σημαντικότερα σημεία προβολής αλλά και συνάντησης εταιριών στη χώρα μας.

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Εισιτηρίων & Φιλοξενίας Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Τηλ:210 350 3290 & 210 350 3288

Email:tickets@panathinaikosbc.gr

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ...
…ο Τσάβι Πασκουάλ ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος της Basket League για τη σεζόν 2016-17;
facebook
Twitter